Skip to content

HVA ER NYTT

Kontorklovnene
Vinduspuss

Kontorklovnene

Jeg har stor respekt for konseptet «Sykehusklovnene»; En gruppe godhjertede mennesker som sprer glede og livsgnist til de som må tilbringe hverdagen sin innelåst på sykehus. Det er hjertevarmende å tenke på at selv små øyeblikk av noe artig og uventet kan gjøre stor forskjell i en ellers trist og monoton hverdag. Sånt sett er… Read More »Kontorklovnene

Til skogs!
Vinduspuss

Til skogs!

En vinter med mange kalde dager og mye snø har gjort at lavsesongen har blitt ekstra lang. Og lav. Sparekniven har vært slipt opp til flere ganger og beltet har vært strammet inn noen hakk * Ennå er det litt tid før høysesongen er skikkelig i gang, men det går mot vår og vi gleder… Read More »Til skogs!

HEISANN!
Vinduspuss

HEISANN!

HEISANN! Er en ny spalte hvor Administrende Direktør har ordet og øser gavmildt av sin visdom hva gjelder forretningsdrift, gründerskap og motivasjon. Heisann, folkens! Administrerende Direktør Larsen her! Direkte inne fra VIP-loungen, med bobler i glasset og en tilbakelent holdning til det meste. Nå skal sies at helgen har vært fantastisk! Show og moro fra… Read More »HEISANN!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.