Skip to content

Jeg lover lite og garanterer ingenting

Da jeg startet opp som vinduspusser hadde jeg slagordet “Garantert fornøyd“. Jeg tenkte dette ville vekke tillit og trekke de riktige kundene. Det var naivt. Men jeg trodde på det, og prøvde mitt beste på å oppnå akkurat det: Kunde skulle bli garantert fornøyd. Hva jeg skulle gjøre dersom kunden ikke ble fornøyd hadde jeg ikke planlagt. Og det skjedde selvfølgelig at ikke alle kunder ble fornøyd.

Jeg var, og er fremdeles ikke den beste vinduspusseren i fylket. Det har hendt jeg ikke har kommet til avtalt tid. Det har hendt jeg har gjort en mindre enn perfekt jobb og det har hendt at jeg har fakturert kunden mer enn de forventet. Nå er det heldigvis noen kunder som var villig til å la meg rydde opp og gi meg en ny sjanse. Men ikke alle..

Så hva kan jeg love: Jeg lover å prøve å gjøre en god jobb. Jeg lover å prøve å komme til avtalt tid. Jeg lover å fakturere avtalt beløp og jeg lover å gi beskjed dersom det glipper i noe av det overnevnte. Men jeg garanterer ingenting.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.