Skip to content

Hva koster en vinduspuss?

Hvis du vil ha det kjappe svaret kan du ta en kikk på priskalkulatoren.

La oss snakke om detaljer

Tilbudet du får vil inneholde eventuelle forbehold eller kommentarer knyttet til jobben. Det kan f.eks være at prisen på innvendig vinduspuss betinger at vinduskarmene er ryddet eller at utvendig vinduspuss ikke inkluderer fjerning av malingsøl.

Prisberegning

Først ser jeg selvfølgelig på hvor mange vinduer det er snakk om. Her bør merkes at jeg sier i utgangspunktet nei til de som spør om jeg kan pusse bare noen vinduer, f.eks de stuevinduene som er så høyt oppe. Det vil stort sett koste det samme som om jeg tar alle vinduene i hele huset, så er det sagt.

Det neste jeg ser på er hvor enkle/kompliserte vinduene er, hvor skitne de er og om det er noe som hindrer lett tilkomst til vinduene. På nye vinduer tar jeg også en vurdering om hvorvidt vinduene tåler såpen min og om jeg kan bruke skrubb og glasskrape.

La oss se på noen konkrete eksempler

Under følger et lite bildegalleri med noen eksempler på vurderinger jeg tar før jeg gir pris

Spør om pris – jeg kommer uansett på befaring

Selv om spørsmålet ikke er lett å besvare på stående fot, lar det seg gjøre, bare jeg får tenkt meg om, og tatt en befaring. For å gjøre det ekstra lett for deg som kunde å få et prisestimat har du som nevnt alltid priskalkulatoren. Prøv den i dag! Eller ta kontakt, så finner vi nok ut av det.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.