Hva koster en vinduspuss?

Da jeg jobbet som selger for Damm Forlag en gang for lenge siden sammenlignet salgsjefen spørsmålet “hva koster det?” med spørsmålet “hvor langt er et tau?”. Så naturlig nok: Det finnes ikke et enkelt svar. Det kommer f.eks an på om jeg liker deg eller ikke. Neida.. Joda.. Neida! ;-). Én ting som er sikkert er at jeg prøver så langt det går å gi en fastpris. Du liker ikke overraskelser, det gjør ikke jeg heller. Tilbudet du får vil inneholde eventuelle forbehold eller kommentarer knyttet til jobben. Det kan f.eks være at prisen på innvendig vinduspuss betinger at vinduskarmene er ryddet.

La oss snakke om detaljer

Men la oss ikke bare snakke om eventualiteter. La oss heller ta en kikk på hva som ligger til grunn når jeg gir pris på vinduspuss. Vi snakker om vinduspuss i private boliger denne gangen, og hvis du er bedriftskunde og føler deg snytt: Ikke fortvil. Det kommer en post om deg også etterhvert.
Men tilbake til spørsmålet:

Hva koster det?

Først ser jeg selvfølgelig på hvor mange vinduer det er snakk om. Her bør merkes at jeg sier i utgangspunktet nei til de som spør om jeg kan pusse bare noen vinduer, f.eks de stuevinduene som er så høyt oppe. Det vil stort sett koste det samme som om jeg tar alle vinduene i hele huset, så er det sagt.

Det neste jeg ser på er hvor enkle/kompliserte vinduene er, hvor skitne de er og om det er noe som hindrer lett tilkomst til vinduene. På nye vinduer tar jeg også en vurdering om hvorvidt vinduene tåler såpen min og om jeg kan bruke skrubb og glasskrape.

La oss se på noen konkrete eksempler

Under følger et lite bildegalleri med noen eksempler på vurderinger jeg tar før jeg gir pris

Spør om pris – jeg kommer uansett på befaring

Selv om spørsmålet ikke er lett å besvare på stående fot, lar det seg gjøre, bare jeg får tenkt meg om, og tatt en befaring. Og dessuten: For å gjøre det ekstra lett for deg som kunde å få et prisestimat har jeg lagt ut denne kjekke priskalkulatoren. Der kan du sjekke hva det koster å få rene vinduer hjemme hos deg! Prøv den i dag! Eller ta kontakt med meg, så finner vi nok ut av det. Sjalabais!

Leave a Comment

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.