Skip to content

Betingelser

Priskalkulatoren
Prisen fra priskalkulatoren er å regne som estimat for førstegangs vinduspuss i 1. og 2.etasje i bolighus. Priskalkulatoren er beregnet for privatkunder og prisen er derfor å forstå inkl. mva. Nærings- og offentlige kunder vil motta skriftlige tilbud fra oss der prisen å forstå eks mva.

Befaring
Befaring er gratis i inntil 10 km fra vår adresse. Utover dette tilkommer en “oppmøtekostnad” lik den som er å finne i priskalkulatoren.

Fast intervall
Ved ønske om vinduspuss på fast intervall inngås det en skriftlig avtale. Prisen er gjerne noe lavere pr gang sammenlignet med pris fra priskalkulatoren. Faktura (til næringskunder) eller Vippsoppkrav (til privatkunder) blir sendt etter hver gang og ved utført jobb. Skulle vi glemme en runde får kunden heller ingen faktura for den gangen. Avtalen kan sies opp skriftlig 30 dager før neste avtalte runde.

Arbeid i høyden
Ved arbeid over 2 meter kan det påløpe en ekstra kostnad. Ofte kan vi bruke teleskopstenger, noen ganger stige og i enkelte tilfeller personløfter (lift) eller tau. Der det er nødvendig med lift påløper leie- og transportkostnad. Dette vil bli fakturert videre til kunden.

Spørsmål?
Ta kontakt med oss på post@joakimlarsen.com eller telefon 470 99 290.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.