Skip to content

Jeg pusser vinduer

Det skulle være selvforklarende når firmanavnet er “Vinduspusser Joakim Larsen AS”. Det er jo Joakim jeg heter og vinduspuss som er jobben min. Hvorfor gjøre det komplisert?

En ting jeg skriver i tilbud jeg sender er “prisene betinger lett tilkomst til vinduene”. Det betyr at jeg ikke har beregnet å flytte noe annet enn meg selv og eget utstyr fram til vinduene for å få gjort jobben min (Se over).

Så i de tilfellene det står f.eks en bil, henger, møbler, trær eller kratt i veien for vinduet, så blir ikke det vinduet pusset. Jeg har flere grunner til å la være:

  • Den oppgitte prisen er basert på tiden, kreftene, utstyret og tålmodigheten jeg beregner å bruke på jobben. Marginene er små.
  • Faren for å ødelegge kundens eiendeler eller eiendom er minimal hvis jeg ganske enkelt rygger unna og sier “nei, takk!”. Jeg er forsikret, men ikke godt forsikret.

Merk: Bildet er ment som illustrasjon og bordet og pyntefjaset er ikke direkte knyttet til saken. Det ble flyttet uten mye sutring og vinduet ble raskt og effektivt rengjort uten tillegg i prisen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.